De Wonderen van Muhammed (saw)
En bovendien, het achtste vers in het zestiende hoofdstuk van het Evangelie volgens Johannes luidt als volgt: “En wanneer hij komt, zal hij de wereld met betrekking tot zondes, weldadigheden en wetten overheersen.” Wie anders dan Muhammed de Arabier (saw) heeft de verwarring van deze wereld in weldadigheid omgezet, de mensen van zondes en van afgoderij gered en zowel de politiek als de heerschappij in deze wereld beïnvloed en veranderd?
Bovendien, het elfde vers in het zestiende hoofdstuk van het Evangelie volgens Johannes luidt als volgt: “Immers, de komst van ‘de leider van deze wereld’ is bepaald.” Met ‘de leider van deze wereld’[1] wordt hier ‘de meester der mensheid’, Muhammed (saw) bedoeld.
Bovendien, het dertiende vers in het twaalfde hoofdstuk van het Evangelie volgens Johannes luidt als volgt: “Echter, wanneer de ziel van rechtvaardigheid tot jullie is gekomen, zal hij jullie naar de waarheid leiden. Immers, hij zal tot jullie niet vanuit zichzelf spreken; hij zal jullie de toekomstige gebeurtenissen, die aan hem worden verkondigd, mededelen.”
Dit vers spreekt volkomen voor zich. Wie zou het anders kunnen zijn dan Muhammed de Arabier (saw) die de mensheid als geheel tot de waarheid uitnodigt, die elk van zijn verkondigingen via goddelijke openbaringen bekendmaakt en dit van DjibrīlEen van de vier grote engelen die wordt geassocieerd met het overbrengen van de goddelijke openbaring aan de profeten. (as) meekrijgt, die indringend over de ondergang van de wereld en over het hiernamaals verkondigt? Wees waarlijk, wie zou het anders kunnen zijn?
Bovendien, in de geschriften van profeten bevinden zich in het Syrisch en het Hebreeuws de namen van Rasūl-i Ekram Aleyhissalāt WesselāmVrede zij met jullieDe Eerbiedwaardige Boodschapper (saw). in de betekenissen van Muhammed, Ahmed en Mukhtār. Bijvoorbeeld, in het geschrift van de profeet Shu‘ayb (as) wordt de naam ‘Musheffeh’ vermeld in de betekenis van Muhammed. In de Thora wordt de naam ‘Munhamennā’ vermeld in de betekenis van Muhammed en de naam ‘Himyātā’ in de betekenis van Nebiyyul-Harām. In de Psalmen staat hij (saw) bekend als ‘el-Mukhtār’ en in de Thora als ‘el-Hātem el-Hātem’. Bovendien wordt hij (saw) zowel in de Thora als in de Psalmen aangeduid als ‘Mukīmus-SunnaDe uitspraken en handelingen van de profeet Muhammed (saw) die als leidraad gelden voor iedere moslim.’ en in de geschriften van Ibrahim (as) en in de Thora als ‘Mezmez’. En bovendien wordt hij (saw) in de Thora ook vermeld met de naam ‘Ahyed’.
[1] Inderdaad, deze persoonlijkheid is een zodanige leider en een zodanige sultan, dat hij in de loop van 1450 jaar in iedere eeuw tenminste driehonderdvijftig miljoen volgelingen heeft gehad. Zij gehoorzamen zijn bevelen in volkomen overgave en vertrouwen en zij verversen hun eed aan hem door dagelijks aan hem vrede toe te wensen.